Kvarnsveden Bygg är ett byggföretag i Borlänge, Dalarna

Vi utför alla typer av byggjobb: kök och badrum, tak-, fasad- och fönsterbyten, renoveringar och nybyggen. Och allt däremellan!

Kvalitet, noggrannhet och goda relationer till våra kunder är viktigast för oss. Vi har stor respekt för att vi till största del arbetar i människors hemmiljöer och den nära dialogen med våra kunder är central.

Helhetslösningar, skräddarsydda efter dina behov

Vi är kreativa och lyhörda, lyssnar på dina idéer och tar fram de smartaste lösningarna. Vi kan självklart också hjälpa dig med bygglovsansökningar och ta fram ritningar. Och eftersom vi har nära kontakter med elektriker, rörmokare och grävmaskinister ordnar vi helhetslösningar, så att du slipper har kontakt med mer än en aktör. Enkelt och smidigt!

Vi sätter alltid dig som kund i fokus och jobbar alltid för att tillgodose dina behov på bästa sätt.

Kvarnsveden Bygg ägs av snickarna Robin och Micke, som startade firman 2014

Robin är utbildad snickare och har jobbat i branschen sedan 2007. Han har till exempel arbetat i Norge med att bygga fjällstugor, något som passade honom perfekt då han älskar både fjäll och stugor. Och Norge. Han har också arbetat med fönstermontage i Stockholm. Hans starka sida, förutom det här med att spika i en spik med två slag, är att hitta speciallösningar på problem. Vill du prata med Robin? Mejla robin@kvarnsvedenbygg.se.

Mikael, eller Micke som han givetvis kallas, är också utbildad snickare. Precis som far sin, så det här med bygg och snickeri har varit hans grej sedan barnsben. Han har precis som Robin jobbat i Norge och Stockholm tidigare, det gjorde de nämligen tillsammans. Så att de skulle starta en egen firma ihop var en självklarhet. Micke är stark, smidig och snabb, och det är han som är VD på Kvarnsveden Bygg. Skicka ett mejl till micke@kvarnsvedenbygg.se för att komma direkt till Mickes inkorg.

Sedan slutet av 2017 jobbar fyra snickare på Kvarnsveden Bygg. Snickaren Oskar, uppvuxen i Hedemoras utkanter, anställdes först. Han tillför väldigt mycket med sin mångsidiga kompetens och sitt fina dalmål.
Kort efter Oskars intåg anställdes även den rutinerade snickaren Stefan. Eftersom han är från Borlänge har även han ett väldigt fint uttal. Han fick den snabba tiden av 10,75 sek att skruva i 5 skruvar här nyligen.