Kvarnsveden Bygg är ett byggföretag i Borlänge, Dalarna

Vi utför de flesta typer av byggjobb: kök och badrum, tak-, fasad- och fönsterbyten, renoveringar och nybyggen. Och allt däremellan! Vår specialitet är Fönsterbyten, utbyggnader, badrum samt takbyten.

Affärside´ & Vision

Kvarnsveden Bygg AB:s affärsidé är att bedriva byggverksamhet med god kompetens och hög kvalitet i såväl entreprenad som i servicesektorn. Vårt mål är goda relationer, både internt och externt, och att våra kunders förväntningar infrias, eller ännu hellre, överträffas.

Kvarnsveden Bygg AB:s vision är ett välrenommerat varumärke, med mål växa till 10–15 man inom 3 år. 

Vi ska vara ett positivt och lyhört företag som löser problem, erbjuder kreativa lösningar och utför arbete av hög kvalitet. Vi håller utsatta tider och håller rent och snyggt på samtliga arbetsplatser, har enhetliga kläder och är alltid rena och propra.

Kvalitet, noggrannhet och goda relationer till våra kunder är viktigast för oss. Vi har stor respekt för att vi till största del arbetar i människors hemmiljöer och den nära dialogen med våra kunder är central.

Helhetslösningar, skräddarsydda efter dina behov

Vi är kreativa och lyhörda, lyssnar på dina idéer och tar fram de smartaste lösningarna. Vi kan självklart också hjälpa dig med bygglovsansökningar och ta fram ritningar. Och eftersom vi har nära kontakter med elektriker, rörmokare och grävmaskinister ordnar vi helhetslösningar, så att du slipper har kontakt med mer än en aktör. Enkelt och smidigt!

Vi sätter alltid dig som kund i fokus och jobbar alltid för att tillgodose dina behov på bästa sätt.

Kvarnsveden Bygg ägs av snickarna Robin och Micke, som startade firman 2014

Robin är utbildad snickare och har jobbat i branschen sedan 2007. Han har till exempel arbetat i Norge med att bygga fjällstugor, något som passade honom perfekt då han älskar både fjäll och stugor. Och Norge. Han har också arbetat med fönstermontage i Stockholm. Hans starka sida, förutom det här med att spika i en spik med två slag, är att hitta speciallösningar på problem. Vill du prata med Robin? Mejla robin@kvarnsvedenbygg.se.

Mikael, eller Micke som han givetvis kallas, är också utbildad snickare. Precis som far sin, så det här med bygg och snickeri har varit hans grej sedan barnsben. Han har precis som Robin jobbat i Norge och Stockholm tidigare, det gjorde de nämligen tillsammans. Så att de skulle starta en egen firma ihop var en självklarhet. Micke är stark, smidig och snabb, och det är han som är VD på Kvarnsveden Bygg. Skicka ett mejl till micke@kvarnsvedenbygg.se för att komma direkt till Mickes inkorg.

Robert Olsson Försäljningschef. Robert är en utåtriktad och ödmjuk person. Och är en stor resurs för företaget. När Robert inte jobbar tar han hand om sin familj, om inte, så hittas han med sin klubba svingandes på golfbanan, där han gör hole-in-ones på löpande band. Nyligen vann han t.ex en tävling till Portugal. Skicka mejl till Robert: Robert@kvarnsvedenbygg.se

Sedan slutet av 2016 börjar de första anställda i företaget. Efter större ordar samt längre orderstockar har fler lyckats hitta anställning hos Kv-bygg. Just nu jobbar 10 personer som är vår största resurs på företaget.