Vi tillhandahåller även solceller!

Till råge på allt så har vi som många andra företag här i Dalarna börjat tillhandahålla solenergi. Vi som företag ser alltid till kundens bästa. Och då även på just detta med solceller och energibesparingar.

För att sticka ut ur mängden, samt att kunna ge kunden ett extra val, i form av estetik och hållbarhet. Har vi lyckats skriva distributions-avtal med vår partner som tillverkar diskreta Svenska solceller. Med 90% mindre koldioxidutsläpp än traditionella asientillverkade paneler. Som även har en lång garanti. Vi tillhandahåller även solcells-paneler som är hållbart producerade i Europa. Vill du ha solceller på taket innan sommaren är här? Hör av dig idag.

Vi monterar effektiva solceller i Borlänge och Falun med omnejd!

Läs gärna mer om en av våra produkter av solceller hos vår avtalade partner här: midsummer.se

Vi tillhandahåller diskreta solenergi lösningar i Dalarna och främst Borlänge. Samt traditionella solceller med montage. Allt åt både villor och större fastigheter.Vi tillhandahåller diskreta solenergilösningar i Dalarna och främst Borlänge. Samt traditionella solceller med montage. Allt åt både villor och större fastigheter.

Takbyte det kan vi!

Ett takbyte är en investering för framtiden. Därför är det för oss en självklarhet att alltid välja material av högsta kvalitet och hållbarhet. På Kvarnsveden bygg har vi lång erfarenhet av takbyte och takrenovering, och det är en självklarhet att alltid ge dig som kund det du behöver och önskar.

Vi erbjuder totalentreprenad för takrenovering i Borlänge, Falun och angränsande samhällen. Med oss får du ett tak som skyddar din fastighet i många år framöver. Vi anpassar ditt nya tak efter din smak och budget, och är noga med underarbetet utan att för den skull byta ut det som inte behöver bytas.

Vi monterar och utför arbete på samtliga takytor. Våra goda kontakter med plåtslagare gör oss effektiva och flexibla, och gör det möjligt för dig att få precis det resultat som du sett framför dig.

Hör av dig för kostnadsfri konsultation!

Har du som många andra frågetecken kring energibesparingar eller solceller?

Vi hjälper dig att titta specifikt på din fastighet och utgår från vad du sparar in mest på. Fönsterbyte, extraisolering eller solceller med takbyte. Vi tar fram det bästa förslaget för dig! Dessutom allt inom samma företag. Från start till klart.

Tveka inte utan boka in ett kostnadsfritt möte och få nytt tak med solceller på innan sommaren. Vi utgår från Borlänge, men monterar solceller i stort sett hela Dalarna. Hör av dig till oss, vi är med dig hela vägen in i mål.

  • Solceller
  • Takbyte

Mer information och tips kring allt detta kommer inom kort till dig som konsument eller fastighetsägare.

Säkerhet under takbytet

På tak är säkerheten extra viktig, därför använder vi alltid en godkänd byggnadsställning vid våra takarbeten. Kvarnsveden bygg är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet och innehar kollektivavtal.

Räkna ut priset för solceller på ditt tak

Vi byter tak och monterar solceller i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger, byter fönster och renoverar regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars