Vi har i många år arbetat tillsammans med bostadsrättsföreningar i Dalarna – både i långsiktiga underhållsavtal och i större tidsbestämda projekt.

Senaste året har vi bytt över 2 200 (!) fönster åt olika bostadsrättsföreningar runt om Dalarna.

Anlita Kvarnsveden Bygg för en trygg partner 

Vi jobbar alltid utifrån en gemensamt satt projektplan, varje projekt har en egen projektledare som med ansvarig från BRF:en kontinuerligt stämmer av under arbetets gång. Med oss är fönsterbytet, dörrbytet, fasadrenoveringen och ombyggnationen alltid i trygga händer.

Under 2022 bytte vi på Kvarnsveden Bygg 560 fönster åt Bostadsrättsföreningen Hälge 2 i Skräddarbacken, Borlänge.

Mats Lindqvist, ordförande i BRF Hälge 2 berättar:

”Väldigt trevligt bemötande, noggranna, flexibla och prisvärda. Duktiga killar, är supernöjd!”

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars