För bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag utför Kvarnsveden Bygg stora som små byggprojekt. Till de vanligaste hör:

✓ Fönsterbyte & dörrbyte

✓ Fasadrenovering
✓ Badrumsrenovering.

Vi har i många år arbetat tillsammans med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Dalarna – både i långsiktiga underhållsavtal och i större tidsbestämda projekt. Senaste året har vi bytt över 2 200 (!) fönster åt olika bostadsrättsföreningar runt om Dalarna.

Så jobbar vi i projekt för BRF & fastighetsbolag

Både styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningen eller fastighetsbolaget och alla boende ska uppleva processen som smidig och trygg – och bli nöjda med resultatet.

  • Projektplan med kontinuerliga avstämningar
  • Egenkontroller enligt plan– och bygglagen
  • Tydlig kommunikation inför arbete i lägenheter
  • Våra hantverkare bär loggade arbetskläder och ID-kort
  • Ordning och reda – bortforsling av skräp och löpande städning.

När din BRF antagit vårt offerterbjudande sätter vi gemensamt upp en projektplan. I samband med det bestämmer vi också hur nyckelhanteringen ska gå till. Varje projekt har en egen projektledare som under arbetets gång har kontinuerliga avstämningar med den som är ansvarig hos er. 

Kvarnsveden Bygg följer aktuella svenska standarder och regelverk. Vi använder alltid godkänd byggnadsställning och säker utrustning vid våra arbeten. Vi utför egenkontroller enligt plan- och bygglagen. Oavsett vilken typ av byggprojekt det gäller kan du lita på att arbetet blir fackmässigt utfört.

Inför fönsterbyten och andra projekt där vi behöver tillträde till de boendes lägenheter ordnar vi en avisering med instruktioner som landar i brevlådan några dagar innan. Våra hantverkare bär ID-kort och har enhetliga och tydligt loggade bilar och kläder så att de är lätta att känna igen. 

Vi håller rent och snyggt och städar löpande under projektets gång. Max fyra byggdagar per lägenhet gäller – och vi gör alltid klart inför helgen.

Anlita Kvarnsveden Bygg för en trygg partner

Kvarnsveden Bygg är ett mångsidigt byggföretag med kapacitet att åta oss alla typer av renoveringar för BRF och privata fastighetsbolag. Med oss är fönsterbytet, dörrbytet, fasadrenoveringen och ombyggnationen alltid i trygga händer.

Under 2022 bytte vi på Kvarnsveden Bygg 560 fönster åt Bostadsrättsföreningen Hälge 2 i Skräddarbacken, Borlänge.

Mats Lindqvist, ordförande i BRF Hälge 2 berättar:

”Väldigt trevligt bemötande, noggranna, flexibla och prisvärda. Duktiga killar, är supernöjd!”

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars