Behöver du renovera eller sätta in ett nytt badrum i Dalarna? Få smidig hjälp med din badrumsrenovering! Vi på Kvarnsveden bygg har många nöjda kunder och många års erfarenhet i branschen. Alla våra hantverkare och samarbetspartners har de certifikat och den expertis som krävs.

Kakel och klinkers eller matta?

Här jobbar duktiga hantverkare och experter på elinstallationer och säkert vatten, för noggrant utförda vvs-installationer. Vi kan lägga våtrumsmatta, kakel och klinkers och hjälper dig gärna om valet känns svårt.

Badrumsrenovering för både privatpersoner och företag

Vi åtar oss totalentreprenader för att du ska kunna slappna av under byggprojektet. Mestadels utför vi badrumsrenoveringar åt privatpersoner runt Borlänge, Gagnef, Ludvika och Falun. Men vi tar även hand om renoveringar åt bostadsrätter, företag och föreningar i hela Dalarna.

Badrum Borlänge

Boka gratis konsultation inför badrumsrenoveringen

För att kunna skräddarsy just ditt projekt enligt dina önskemål erbjuder vi gratis konsultation. Under ett hembesök på cirka en timme kan vi gå igenom samtliga delar av ditt badrumsprojekt.

Kontakta oss!

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars