Vi ordnar fasadbyte eller renovering av din fasad i Dalarna, vanligtvis Borlänge eller Falun med omnejd. Kraven på ett hus fasad är stora. Den ska inte bara stå pall för väder och vind under våra skiftande årstider,  utan också leva upp till husägarens estetiska preferenser. Fasaden är ju faktiskt det första du och dina gäster möter när ni kommer hem, och en fräsch fasad gör stor skillnad för trevnaden.

Tilläggsisolering vid fasadbyte lönar sig

Fasaden skyddar ditt hus, precis som taket. Om det drar kallt och husets isolering inte är den bästa är det i regel värt att investera i tilläggsisolering av husets utsida i och med ett fasadbyte. Huset blir mindre dragigt och dina värmekostnader går ner.

Har du speciella önskemål, frågor, önskas offert eller vill du ha tips? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars