Funderar du på att renovera ditt kök, montera nytt kök eller bygga om i köket? Det viktigaste när du vill göra om köket är planeringen. När du anlitar Kvarnsveden Bygg till ditt byggprojekt blir allt lite enklare. Vi är vana vid att montera kök från många olika leverantörer och har både byggt om och byggt ut flertalet kök. 

Köket är ett av hemmets viktigaste rum. Här träffas man ofta flera gånger om dagen, lagar mat tillsammans och umgås. Därför är kraven på både utseende och funktion höga.

En köksrenovering är sällan en dålig investering. Värdet på bostaden höjs och om man tänker till när man väljer ytskikt och lösningar kan hela hemmalivet faktiskt bli bättre. Nytt golv, och nytt tak i köket kan också vara något att tänka på – vi erbjuder er en helhetslösning på allt.

Effektiv köksrenovering i Dalarna, Borlänge och Falun

Vi har ett stort kontaktnät inom samtliga områden när det gäller köksrenovering. Rörmokare och elektriker planeras in noga, och för att inget ska dra ut på tiden jobbar vi tillsammans istället för vid olika tidpunkter i projektet. Det är för oss viktigt, eftersom du som kund oftast bor hemma under renoveringen och vi har full förståelse för att man vill bli klar så snabbt som möjligt.

Montering av samtliga kök

Det vanligaste är att vi monterar kundernas egeninköpta kök, men vill ni köpa köket genom oss går det också bra! Vi har en egen köksleverantör som kan komma på kundbesök och planera utformningen tillsammans med dig.  Vi bygger helt efter dina önskemål och idéer, så länge allt är praktiskt möjligt. Vi monterar samtliga köksmärken.

Idétorka? Behöver du hjälp med måttagning eller val av köksleverantör? Ring, vi hjälper dig gärna!

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars