Få hjälp att förverkliga utbyggnad i form av altan eller uterum i Dalarna. Vi jobbar mycket i Borlänge och Falun med omnejd Är det äntligen dags att göra den där utbyggnaden, så att ni får extra rum och mer utrymme i huset? Eller är det det där uterummet ni har pratat om så länge som står näst på listan över byggprojekt? Inglasad altan eller uterum är fantastiskt att ha på våren och hösten, det förlänger sommaren åt båda hållen.

Som du vill ha det

Vi utför samtliga former av grundsättningar; från markskruv till plattor i sanden. Du kan dessutom få hjälp till med måttagning, ritningar och bygglov om så önskas. Kontakta oss gärna om du går i utbyggnadstankar!

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna

.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars