Vi tillhandahåller attefallshus som är byggda med fokus på miljö, hållbarhet, funktion och design.

Vi kan stolt säga att vi är uppriktigt nöjda med dessa produkter och med noga genomförd planering tillsammans med en Ingenjör utbildad vid Mittuniversitetets-Hållbart byggande, har vi kommit fram till dessa produkter. Så nu kan vi presentera ett klimat och miljösmart alternativ till andra Attefallshus på marknaden. 

Boka ditt nya extra boende, kontor eller gästhus redan idag innan priserna stiger. Se till att få ditt attefallshus till ett så bra pris som möjligt och ring/maila och prata med oss redan idag! 

Våra hus är byggda med lokalt producerade material såsom fönster från Dalarna, trä från Gästrikland och Hälsingland, isolering från Dalarna samt plåtdetaljer från Dalaprofil.

 • Plastfritt boende!
 • Ett hus som andas!
 • Vi har hus som andas kvalitet!
 • Hus som andas gediget hantverk!
 • Hus som står sig länge!

Nyckelfärdigt eller byggsats – Attefallshus efter beställning

Vi bygger utifrån effektivitet och erfarenhet med en så låg inverkan på miljön som möjligt, med noggrant utvalda produkter som klarar av de påfrestningar ett hus kan ha.

Med fokus på miljö kan vi garantera en gedigen produkt med bra inomhusklimat, varmbonat med åretruntstandard. Bra kvalitet som står sig länge i vårt Svenska klimat, och som stänger ute de kallaste av dagar så du lugnt kan mysa ner dig i soffan och luta dig tillbaka utan att behöva frysa.

Du väljer själv vilket av våra alternativ som passar dig bäst. Vi tillhandahåller allt ifrån Byggsats till färdigmonterade nyckelfärdiga hus. Så om du känner att du behärskar eller har extra tid att lägga på att bygga lite själv, så kan du köpa Byggsats med monterat ”Skal” som är förberett för dig att fortsätta själv på insidan.

Enligt våra beräkningar kan du finansiera och betala av ditt attefallshus hus via uthyrning på enbart ca 10 år!

Vill ni ha hjälp med finansiering av huset kan vi även lösa det tillsammans med er.

Kontakta vår säljare idag och prata ideer!

Furulund

Nordanbäck

Rommehed

Friggeboden Lillars

Denna perfekta lilla bod eller rättare sagt friggebod passar till huset eller sommarstugan och förbättrar dina möjligheter att ha sakerna under tak! Vare sig det är ved, gräsklipparen, skotern, som snickarbod eller kanske ett framtida isolerat litet uthus?  Valen är många och användningsområdena otaliga…

Med Priser från endast 95 500 kr monterat och klart!. Kontakta oss nu för en skräddarsydd offert till just dig!  

En friggebod får vara max 15 m2 och högst 3m till takets högsta punkt, från marken. Friggebodar är helt bygglovsbefriade, endast en enkel bygg-anmälan behöver göras!Vid en beställning byggs de av våra Snickare i Borlänge som byggsats, som du kan välja med eller utan montering. Leveranstiderna kan variera med är oftast från 4-10 v.

Frakter kan ordnas i Dalarna med omnejd, tveka inte, utan hör av dig så löser vi resten.

 • Måtten är enkla och heter 3×5 m.
 • Med en invändig takhöjd på 220 cm på lägsta och 260 cm på högsta, är utrymmet ganska stort, så du behöver inte slå i huvudet.
 • Leksandsdörren även den med utmärkt kvalitet.. 9×21.Liggande panel i vit eller rödslammat utförande.
 • Impregnerade reglar som bjälklag håller fukten underifrån i schack.
 • Stomme av 45x95mm reglar. Takreglar 45x145mm. 
 • Plåttak, råspont, läkt och en väldigt bra takpapp. Så denna friggebod håller borta vätan i många, många år framöver.

Välkommen att ringa eller maila oss för en offert.

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars