Vinterbonat Atteflasshus med enkel, snygg och funtionell design. Sovloft med plats för sängar och ett kök på 5m2. Badrummet är cirka 4 m2 men du får plats med handfat, dush och toa. Storrummet känns luftigt och med högt i tak känns det att man får plats! Huset är välisolerat med miljövänlig cellulosa och håller kylan borta.

Furulund

Du har möjlighet att välja mellan ett nyckelfärdigt hus där det enda du behöver göra är att måla eller tapetsera. Här kan även valet med inv. panel göras. Då är det bara att flytta in.

Som enbart stomme som är tät i vägg och tak. Eller som skal, där hela utsidan är färdig. Allt som byggsats eller med montering.

Se ritning över Furulund

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

Läs mer om våra andra Attefallshus här!

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars