Som byggföretag erbjuder vi totalentreprenad inom nybyggnation och renovering i Borlänge och Falun med omnejd. Oavsett om det gäller kök, badrum, garage, uterum eller hela huset; när du ska bygga nytt, bygga ut eller renovera kan vi sköta allt med full överblick. Du slipper ha kontakt med flera aktörer och får en smidig helhetslösning.

Trygg totalentreprenad med Kvarnsveden bygg

Säkerheten är viktig inom alla byggprojekt. Kvarnsveden bygg är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet och innehar kollektivavtal. Vi använder alltid godkänd byggnadsställning och säker utrustning vid våra arbeten. 

Vilket projekt behöver du hjälp med? Kontakta oss för gratis konsultation!

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars