Ett takbyte är en investering för framtiden, därför är det för oss en självklarhet att alltid välja material av högsta kvalitet och hållbarhet. På Kvarnsveden bygg har vi lång erfarenhet av takbyte och takrenovering, och det är en självklarhet att alltid ge dig som kund det du behöver och önskar.

Vi erbjuder totalentreprenad för takrenovering i Dalarna och angränsande län. Med oss får du ett tak som skyddar din fastighet i många år framöver. Vi anpassar ditt nya tak efter din smak och budget, och är noga med underarbetet utan att för den skull byta ut det som inte behöver bytas.

Vi monterar och utför arbete på samtliga takytor. Våra goda kontakter med plåtslagare gör oss effektiva och flexibla, och gör det möjligt för dig att få precis det resultat som du sett framför dig.

Hör av dig för kostnadsfri konsultation!

Vi har just nu takkampanj! 10 % på material och arbete. Tillsammans med rot-avdraget blir det en hel del! Kampanjen asvslutas 1:a sep- 2022.

Vi tillhandahåller även solceller! Läs mer hos vår grossist: https://midsummer.se/

Säkerhet under takbytet

På tak är säkerheten extra viktig, därför använder vi alltid en godkänd byggnadsställning vid våra takarbeten. Kvarnsveden bygg är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet och innehar kollektivavtal.

Vi bygger oftast i Borlänge & Falun med omnejd

Dessutom bygger och renoverar vi regelbundet i Gagnef, Hedemora, Leksand, Säter, Ludvika och runtom i Dalarna.

”Supernöjd! Noggranna, proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Micke och Robin på Kvarnsveden bygg som hade ansvaret för all renovering, från badrum till kök, i vårt nya hus.”

stars

”Tusen tack för arbetet med vår utbyggnad på 45 kvadrat! Noggranna snickare som gör kanonfint arbete. Dessutom mycket trevliga och bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt!”

stars

”Vi är så nöjda! Kvarnsvedens bygg färdigställde vårt Attefallshus här på gården och det blev toppenbra. Jättetrevliga hantverkare utan något som helst krångel! Dom kommer att anlitas fler gånger av oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer!”

stars